Nyheter!!

Det är fortfarande ofattbart för mig att ni är så många som följer mig i min bakning och bakar efter mina recept. Tusen tack för alla fina kommentarer och meddelanden jag får. Det är det som gör att jag får inspiration till att fortsätta skapa. Vid sidan av bakning så är jag också grafisk designer/digital marknadsförare. Både det grafiska skapandet och skapandet med egna recept och bakning ligger mig mycket varmt om hjärtat. Och efter mycket jobb (och fortsatt mycket jobb) håller jag nu på att designa och skapa min egen bakbok!

Även om bakboken kommer innebära mycket jobb så ser jag fram emot detta väldigt mycket. Jag är redan ganska långt fram i processen, och det kommer bli så bra. Är så spänd på att publicera denna och dela med mig till er. Mycket av det som finns i bakboken finns bara där och kommer inte att publiceras någon annanstans. Bakboken blir också mer personlig där mina barn får vara med på ett hörn.

Av erfarenhet vet jag att det är svårt att beräkna upplaga vid trycksaker. Jag skulle vara så tacksam om ni kan lämna en liten kommentar eller skicka ett mail/meddelande till mig om ni har ett intresse av min bakbok. Det är absolut inget bindande utan bara för att hjälpa mig få ett hum om antalet.

Här är en video där jag berättar lite mer