Hemmagjord jordgubbsjuice

Att göra egen jordgubbsjuice är inte det minsta svårt. Dessutom blir den helt fantastisk god! Mitt recept har även lite citron, vilket ger en härlig friskhet. Vill du ha en syrligare juice så kan du minska mängden socker (detta beror också på hur söta jordgubbar du har). Prova dig fram till det som passar dig och familjen!

För 1 liter juice behöver du:
350 g färska jordgubbar
Zest från 1 citron
Saft från 0,5 citron
1 dl strösocker
Ca 5 dl vatten

Gör så här:
1 – Skölj och snoppa jordgubbarna. Skölj citronen och riv av det yttersta skalet (zesten). Pressa ur saften från halva citronen.
2 – Mixa jordgubbar, citron och strösocker med en stavmixer. Sila och häll över i en väl rengjord glasflaska. Tillsätt vatten och fyll upp till 1 liter.
3 – Skaka om och ställ i kylskåp. Hållbar i ca 3 dygn.

3 kommentarer på “Hemmagjord jordgubbsjuice”

  1. Though the technique of IUI has essentially remained the same, several advances in the type of stimulation protocols, gonadotropins, sperm preparation techniques, and ultrasound monitoring have led to promising success rates with IUI stromectol In der Klinik entspräche dies am ehesten der intratumoralen, intrapleuralen und auch intravesikalen Applikation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *