Vallmofrön, havrefält & jordgubbar – från lättbakade bröd till kalasfika

Om knappt en månad börjar min nya bakbok att säljas i bokhandlar runt om i hela Sverige och framför allt i nätbokhandlar. Gissa om jag är förväntansfull på utgången av detta. Många av er har redan köpt min första bakbok, som kom ut förra hösten. Efter att den boken gavs ut så har jag skrivit bokkontrakt med Lava Förlag, som är en del av Vulkan Media. De fastnade direkt för mitt bokmanus och sen påbörjades processen. Men så himla roligt!!! Jag är mäkta stolt över mig själv och att lilla jag ska få synas nationellt med min bakning. Ni som köper både den första och andra boken kommer känna igen en del recept. Anledningen till detta är att flera av “ursprungsrecepten” är så pass bra att de behövde vara med även i den andra upplagan. Dock finns det även många nya recept i denna nya bok och nya bilder och ny formgivning.

Jag skulle bli ofantligt glad om ni vill köpa min bok!
Ni kan beställa den direkt från mig – här!

10 kommentarer på “Vallmofrön, havrefält & jordgubbar – från lättbakade bröd till kalasfika”

  1. clomid vs nolvadex pct Edith A Perez, Robert G Josse, Kathleen I Pritchard, James N Ingle, Silvana Martino, Brian P Findlay, Tamara N Shenkier, Richard G Tozer, Michael J Palmer, Lois E Shepherd, Shifang Liu, Dongsheng Tu, Paul E Goss Journal of Clinical Oncology 2006 August 1, 24 22 3629 35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *