Banana Skids som mumsig kaka

Godis + kaka = sant. Choklad och kolor går alldeles utmärkt att smälta och sedan blanda i någon kaka. Här har jag använt Banana Skids. Ni vet de där sega banankolorna som fastnar i tänderna. Här har jag klippt ner dem och smält dem tillsammans med mjölkchoklad och smör. Jag sparade några bitar som jag lät smälta uppepå kakan efter att den kommit ut från ugnen. Dessutom ringlade jag lite smält choklad över. Detta recept måste ni bara testa!

Du behöver:
100 g smör
50 g mjölkchoklad
100 g banana skids
0,5 dl mjölk
1 ägg
1 dl strösocker
1 tsk salt
2 dl vetemjöl

Gör så här:
1 – Sätt ugnen på 180°C.
2 – Klä en springform med bakplåtspapper. (Tips: knyckla ihop pappret till en liten boll först och veckla sedan ut det igen. Då är det lättare att forma det och få det att stanna kvar i formen.)
3 – Hacka chokladen och klipp ner kolorna i mindre bitar.
4 –
Smält smöret i en kastrull. Tillsätt choklad och kola och rör ihop tills allt har smält.
5 – Tillsätt mjölk och ägg i samma kastrull och rör runt.
6 – Blanda sist i socker, salt och vetemjöl.
7 – Grädda mitt i ugnen i ca 15-20 minuter.
8 – Låt kakan svalna helt.