Rabarbercheesecake i glas

Ta mig sjuttsingen vad gott detta är!! En gudomligt god rabarbercheesecake (om jag får säga det själv). Med en botten av digestivekex, lager av grädde, färskost och florsocker, toppad med marinerade rabarber och lite vit choklad. Alltså, vilken fullträff!! Jag älskar allt med rabarber, men denna är absolut min nya favorit. Ni bara måste testa!

Till 6 portioner behöver du:
200 g rabarber
0,5 dl strösocker
6 st digestivekex
1 dl vispgrädde
75 g färskost
1 dl florsocker
Några vita chokladknappar

Gör så här:
1 – Skölj, ansa och dela rabarbern i småbitar. Lägg i en burk med tätslutande lock. Strö över socker, sätta på locket, skaka om och låt stå i kylskåp och marinera i 1 dygn.
2 – Vispa upp grädde, färskost och florsocker till ett lätt fluff.
3 – Smula sönder digestivekexen.
4 – Fördela digestivekex, gräddfluff och marinerade rabarber i 6 st glas. Toppa med några vita chokladknappar.

4 kommentarer på “Rabarbercheesecake i glas”

  1. Models of BC that originate in the mammary gland and metastasize to bone currently utilize triple negative TN BC cell lines, and many use genetically modified or immunocompromised mouse strains, which can be difficult to maintain and may not translate well to human disease 13 16 half life of lasix Expression of FOXA1 and GATA 3 in breast cancer the prognostic significance in hormone receptor negative tumours

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *